BAB Zonwering & Rolluiken

algemene voorwaarden

 

garantie voorwaarden

 

© BAB Zonweringen B.V.

 

Markies

Serre zonwering

Uitvalscherm

Terrasscherm

Screen

Rolluik

Fotos

Raamdecoratie

Heroal BBS

 

Best Buy Smits rolluik - Heroal BBSHet rolluik Heroal BBS is volledig opgebouwd uit Heroal-componenten en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur. De Heroal BBS heeft een hoogwaardige lakklwaliteit waardoor het een hogere krasvastheid heeft en beter kleurecht is. Wie kiest voor de Heroal BBS is daarnaast ook nog verzekerd van een scherpe prijs.

 

De Heroal BBS wordt zowel geleverd met een afgeschuinde kap als een stijlvolle ronde kap. De sterke aluminium lamellen van de Heroal BBS hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte.

 

De maximale afmeting van de Heroal BBS is 290 cm hoog bij een breedte van 250 cm of 210 cm hoog bij een breedte van 330 cm.

Het rolluik Heroal BBS wordt standaard voorzien van een elektrische bediening van Somfy inclusief draaischakelaar. Optioneel kunt u kiezen voor een draadloze bediening door middel van een handzender of voor bandbediening.

 

 

Het kleurengamma van de Heroal BBS maakt 169 kleurcombinaties mogelijk. U kunt zo uw rolluik aanpassen aan de stijl van uw woning en een persoonlijk tintje geven.

 

Nieuw is antraciet structuurlak (RAL 7016) als extra standaard omkastingkleur bij de afgeschuinde bovenkap. Een trendy, maar toch tijdloze lak, die absoluut meerwaarde geeft aan dit rolluik. Dankzij de structuurlak is het rolluik bovendien beter krasvast, water- en vuilafstotend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

 

 

 

 

omhoog

** De kleuren op deze website dienen om een indruk te geven. Ze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

omhoog

Lichte Rolluiken

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Een van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon)licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker als u dat wilt.

 

Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink bespaart op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie, lawaai wordt effectief gedempt.

 

Binnen het Best Buy Smits-assortiment vindt u één type rolluik terug, de Heroal BBS.

 

 

 

 

Zware rolluiken