BAB Zonwering & Rolluiken

algemene voorwaarden

 

garantie voorwaarden

 

© BAB Zonweringen B.V.

 

Markies

Serre zonwering

Uitvalscherm

Terrasscherm

Screen

Rolluik

Fotos

Raamdecoratie

Screens

 

Vertikaalzonwering (in de volksmond ook wel “screens” genoemd) hangt vlak voor het raam, waardoor niet alleen de directe, maar ook de indirecte zonnestraling wordt geweerd. Dit systeem stelt ons in staat de zonnewarmte– en straling met 92% te reduceren. Deze superieure warmtewerende eigenschappen verkrijgt de vertikaalzonwering door toepassing van glasvezeldoek. Door de “open weefsel techniek” blijft het zich naar buiten overdag gegarandeerd.

 

De vertikaalzonwering is leverbaar in elke gewenste RAL-kleur, gecombineerd met een glasvezeldoek uit de brede Luxaflex-Outdoor® collectie. De Luxaflex-Outdoor® screendoeken zijn allen brandvertragend, antistatisch en rot– en schimmelvrij.

 

Op het gebied van bediening zijn vele verschillende methodieken denkbaar, varierend van een eenvoudige manuele bediening tot een volledig geautomatiseerd systeem voorzien van beveiligingen tegen allerhande weersomstandigheden.

 

 

Beaufort,

Windvast in alle standen

 

De Luxaflex® Outdoor vertikaal Beaufort™ is niet alleen uitzonderlijk mooi, maar ook sterk en uitstekend bestand tegen harde wind, zelfs tot windkracht 7. Vooral de speciale geleiding van het glasvezeldoek maakt dit type Luxaflex® Outdoor rolscherm zo windbestendig.

 

U kunt de zonwering dus veilig en vaak gebruiken, ook als het eens iets harder waait. Hinderlijke lichtinval wordt voorkomen omdat zijdelingse lichtspleten onbreken. Bij naar binnen openende ramen is de Luxaflex® Outdoor vertikaal Beaufort™ vaak zelfs als insectenhor te gebruiken!

 

Download de Luxaflex outdoor®  folder (pdf)

De Smits SR95 en SR105 screens met ritsgeleiding

De Smits SR-screen is een zeer innovatief type screen met bijzondere eigenschappen. Dankzij de speciale bevestigingsplaten kan de bovenrol makkelijk gedemonteerd worden en worden er geen bevestigingsgaten in de zijkap gemaakt. De SR-screen kan uitgevoerd worden met een afgeschuinde kap 95s (met of zonder lip) of 105s (met lip).

Dit type screen heeft dankzij het speciale ritsgeleidingssysteem de volgende voordelen:

- In elke positie windvast

- Geen opening tussen geleider en doek

- Het doek wordt mooi strak gehouden

- In gesloten positie is het screen insectenwerend

- In combinatie met een verduisteringsdoek is het zeer geschikt als verduisteringsscreen (binnenmontage)

 

De maximale maatvoering met kap 105 en bovenbuis 78 is 4 meter breed en 3 meter hoog

Download hier de Smits SR-ritsscreen folder (pdf)