BAB Zonwering & Rolluiken

algemene voorwaarden

 

garantie voorwaarden

 

© BAB Zonweringen B.V.

 

Markies

Serre zonwering

Uitvalscherm

Terrasscherm

Screen

Rolluik

Fotos

Raamdecoratie

Serre zonwering

 

Serrezonwering; ook voor serres en erkers is er speciale zonwering ontwikkeld. Dit type product vormt als het ware een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek.

 

Luxaflex® serrezonwering is op ieder serredak te monteren en de Omega Oase uitvoering is zelfs deels vrijstaand te monteren.

 

Download deLuxaflex outdoor® folder (pdf)

Nu ook leverbaar de Cubola!

 

De Cubola is ontstaan uit praktische noodzaak om, ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Vervolgens is dit type zonwering voorzien van een strakke uitstraling en daardoor uniek in zijn soort.

Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Bovendien is het de enige zonwering die volledig horizontaal is waarbij het doek volledig uit het zicht verdwijnt wanneer men de zon niet wil weren.

Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek gesteld worden om bv. laagstaande zon te weren of regenwater af te laten lopen.

De Cubola kan oneindig aan elkaar gekoppeld worden zodat grote oppervlakten kunnen worden afgedekt. Dit maakt het tot een ideaal zonweringproduct voor (school)pleinen en horecagelegenheden, waar bescherming tegen hinderlijke zon en schadelijke UV-straling gewenst is.

De Cubola is alleen elektrisch te bedienen middels een afstandsbediening eventueel aangevuld door een zon- en windautomaat voor optimaal gemak. De Cubola werkt met 2 motoren; 1 motor die in de oprolbuis zit zorgt ervoor dat het horizontale doek wordt opgerold, de andere motor zorgt ervoor dat de voorzijde van het scherm zich naar beneden en weer omhoog beweegt.

Download hier de

 

Cubola Folder (pdf)