BAB Zonwering & Rolluiken

algemene voorwaarden

 

garantie voorwaarden

 

© BAB Zonweringen B.V.

 

Markies

Serre zonwering

Uitvalscherm

Terrasscherm

Screen

Rolluik

Fotos

Raamdecoratie

Terraszonwering

 

Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving.

 

Terraszonwering, uitgekiende combinaties van comfort en levensduur

 

Een terrasscherm (ook wel knikarmscherm genoemd) kiest u, zoals de term al aangeeft, om warmte en hinderlijk licht te weren van uw terras. Een ingenieuze constructie van verschillende materialen draagt ertoe bij dat u, ook bij felle zon en intense warmte, zorgeloos kunt genieten van uw woonomgeving. Bovendien wordt de temperatuur en lichtinval in uw woning in belangrijke mate gereguleerd.

Uw keuze binnen het assortiment wordt vanzelfsprekend bepaald door de gewenste uitvoering, de wijze van afwerking en de vormgeving. De Luxaflex-Outdoor® terraszonweringen vormen per definitie de ideale combinatie van functionele en decoratieve aspecten.

 

 

Luxaflex® terraszonwering is uitermate geschikt voor brede gevels en maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk

Luxaflex-Outdoor® terraszonweringen

bestaan in verschillende uitvoeringen die altijd volgens de wens van de eindgebruiker worden gefabriceerd. Voor elke muursituatie kan een passende oplossing worden bedacht. Elk product is in termen van afmetingen, kleurcombinaties en bedieningsvarianten een uniek product. Uw zonweringsproduct is in principe leverbaar in elke denkbare combinatie van RAL- en doekkleur. De doekcollectie van Luxaflex-Outdoor® bestaat uit vele verschillende kleuren en dessins, allen van technisch hoogwaardige acryl-kwaliteit.

Ook op het gebied van bediening zijn vele verschillende methodieken denkbaar, variërend van een eenvoudige manuele bediening tot een volledig geautomatiseerd systeem voorzien van beveiligingen tegen allerhande weersomstandigheden.

Luxaflex - Outdoor ® Spectra

Met een Somfy  Zon / wind automaat kunt u uw zonwering automatiseren

Schaararm scherm

Download hier de Luxaflex outdoor® folder  (pdf)

Met de terrasschermen van SunCircle, kunt u genieten van een schaduwrijk en sfeervol terras.

Cassette of semicassette

Terrasschermen kunnen vormgegeven worden in een cassette of een semi-cassette. Een cassette is een terrasscherm die in gesloten stand helemaal afgesloten is, zodat er geen vuil of insecten bij kunnen. Dit versterkt de duurzaamheid van het doek en de onderdelen in het scherm. Een semi-cassette is in gesloten stand half afgesloten.

Terrasschermen van Suncircle

Elektrische terrasschermen

Met de elektrische bedieningen van Somfy, is het comfort van uw terrasscherm groot. De motoren in de terrasschermen zijn afgestemd op het type terrasscherm. Somfy is specialist op het gebied van bedieningsoplossingen. Alle Somfy producten zijn ontworpen met oog voor detail en raffinement en overtreffen de hoogste normen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

De Smits Bloemendael is een nieuw type zonnescherm dat door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Het unieke stelmechanisme van de Bloemendael gaat schuil achter een fraaie afwerking van druppelvormige zijkappen waardoor hij zeer compact oogt.

 

De maximale afmeting van de Bloemendael is 550 cm breed bij een uitval van 300 cm

of 600 cm breed bij een uitval van 250 cm.