BAB Zonwering & Rolluiken

algemene voorwaarden

 

garantie voorwaarden

 

© BAB Zonweringen B.V.

 

Markies

Serre zonwering

Uitvalscherm

Terrasscherm

Screen

Rolluik

Fotos

Raamdecoratie

Uitvalschermen

 

Vensterzonwering (ook wel uitvalzonwering genoemd) kiest u, zoals de term al aangeeft, om warmte en hinderlijk licht te weren van uw venster. Een ingenieuze constructie van verschillende materialen draagt ertoe bij dat u, ook bij felle zon en intense warmte, zorgeloos kunt genieten van uw woon –of kantooromgeving. Bovendien wordt de temperatuur en lichtinval in uw woning of kantoor in belangrijke mate gereguleerd.

 

Uw keuze binnen het assortiment wordt vanzelfsprekend bepaald door de gewenste uitvoering, de wijze van afwerking en de vormgeving. De Luxaflex-Outdoor® vensterzonweringen vormen per definitie de ideale combinatie van functionele en decoratieve aspecten.

 

Download hier de Luxaflex outdoor® folder (pdf)

Luxaflex-Outdoor® vensterzonweringen bestaan in verschillende uitvoeringen die altijd volgens de wensen van de eindgebruiker worden gefabriceerd. Voor elke muursituatie kan een passende oplossing worden bedacht. Elk product is in termen van afmetingen, kleurcombinaties en bedieningsvarianten een uniek product. Uw zonweringsproduct is in principe leverbaar in elke denkbare combinatie van RAL- en doekkleur. De doekcollectie van Luxaflex-Outdoor® bestaat uit vele verschillende kleuren en dessins, allen van technisch hoogwaardige acryl-kwaliteit.

Ook op het gebied van bediening zijn vele verschillende methodieken denkbaar, variërend van een eenvoudige manuele bediening tot een volledig geautomatiseerd systeem voorzien van beveiligingen tegen allerhande weersomstandigheden.